ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur

Nieuwbouwprojecten

Inspirerende nieuwbouwprojecten met INpakt gevelpanelen

Nieuwbouw projectoverzicht

INpakt panelen schroef je vast en kan je 365 dagen per jaar aanbrengen, een aantal voorbeeld projecten ter inspiratie.

Schuurtje afgewerkt met INpakt panelen

Een schuur met INpakt-panelen

Een schuur kan je afwerken met hout, maar ook met ons INpakt gevelsysteem. Als je INpakt-panelen gebruikt dan ziet het er heel stevig en chique uit. En het grote voordeel is dat je geen onderhoud meer hoeft te doen.

Opbouw met INpakt steenstrip-panelen

Dubbele dakopbouw in Rotterdam

Het is geweldig om te zien hoe snel een INpakt-gevel aangebracht wordt. Als de mannen op snelheid zijn is 1 m2 gevel per 20 minuten te monteren. De lage temperatuur en de regen (op een winterse dag in februari) vormen geen problemen. Dus geen ellende met lijmen van losse steenstrips, gewoon direct per paneel een halve vierkante meter vastschroeven. Voor dit project op hoogte hebben we de kleur en de baksteen zoals gebruikt bij de bestaande woningen nagemaakt.

Gevel afgewerkt met INpakt panelen

Een opbouw op een bestaande woning met INpakt panelen

Een opbouw op je woning is een slimme manier om extra ruimte te creëren zonder dat u hoeft te verhuizen. Dit is niet alleen een goede investering voor je huidige wooncomfort, maar kan ook de waarde van je woning verhogen. INpakt panelen zijn een goede keuze voor de afwerking van een opbouw, omdat ze sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. De panelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze aanpast kunnen worden aan de stijl van uw woning.

Terugbelverzoek

Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen en graag persoonlijk door een van onze productspecialisten teruggebeld worden, vul dan onderstaand formulier in. We streven ernaar om binnen 1 (werk)dag contact met je op te nemen.

Reviews INpakt Gevelsystemen

Wat onze relaties zeggen

Buitenmuur isoleer je aan de buitenkant. Isolatie tegen de buitenkant van de muren zorgt voor een prettig warm huis en een lage energierekening. Je huis houdt de warmte veel beter vast, want er zit een dikke jas omheen.

milieu centraal logo

Milieu Centraal

Bij de bouw van mijn eigen SIP-gebaseerde huis had ik een grote frustratie: steenstrips lijmen is een ellende, het is duur en niet veilig bij brand. Mijn oplossing: INpakt panelen! INpakt panelen zijn brandveilig, betaalbaar en snel aan te brengen met schroeven.

Olivier Langejan review INpak Gevelpanelen

Olivier Langejan

Na jarenlange productontwikkeling van ons minerale, onbrandbare materiaal is INpakt de gedroomde toepassing. Mijn eigen nieuwbouwhuis wordt uiteraard gemaakt met INpakt panelen.

Krijn Leendertse, Allshield review INpak Gevelpanelen

Krijn Leendertse, Allshield

Huizenexperts sinds 1867

Gasloos geproduceerde steenstrip gevelpanelen schroef je direct - zonder lijm - op de buitenzijde van de gevelisolatie. Het kan in alle steden in Nederland en 365 dagen per jaar aangebracht worden. In nieuwbouw maak je met INpakt gevelpanelen het buitenspouwblad, in bestaande bouw is het de toplaag van de nieuwe gevelisolatie.

Openingstijden

maandag

08.30 - 17.30 uur

dinsdag

08.30 - 17.30 uur

woensdag

08.30 - 17.30 uur

donderdag

08.30 - 17.30 uur

vrijdag

08.30 - 17.30 uur

Contact

INpakt BV
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam
010 – 272 00 09
info@INpakt.nl
www.INpakt.nl

KvK: 86151266