ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur

Start verwijderen steenstrips Smalle Haven Eindhoven

Alweer geval van steenstrips waarvan de lijm niet houdt

Regelmatig lees je in kranten dat steenstrips van gebouwen afvallen. Dan is de conclusie; de aanbrenger heeft iets niet goed gedaan of de weersomstandigheden waren niet optimaal tijdens het lijmen. Ons advies aan gemeentes en aanbrengers is om niet te vertrouwen op lijm, maar om steenstrips vast te schroeven. De mechanische bevestiging van INpakt-panelen voorkomt dit soort problemen.

De steenstrips aan de Smalle Haven (Eindhoven) worden maandag weggehaald. Na onderzoek kan Wooninc. niet garanderen dat de steenstrips niet meer loslaten. Enkele weken geleden bleek dat de steenstrips loslieten.

  Inmiddels is de oorzaak achterhaald. De onderlaag blijkt door onderaannemer Prefab Beton Vebo BV, die de steenstrips heeft geplaatst, niet goed voorbehandeld. Om de veiligheid in de Smalle Haven te waarborgen, is het daarom noodzakelijk dat alle steenstrips worden verwijderd. Het gaat om een totale oppervlakte van circa 200 vierkante meter. Het gedeelte van de Smalle Haven waar de steenstrips loslaten is eigendom van Wooninc.

  Het duurt ongeveer een week voordat alle steenstrips weg zijn. Dan worden de hekken en netten verwijderd. Zodra de weersomstandigheden het toelaten, wordt gestart met de herstelwerkzaamheden.

  Bron: AD

  Afvallende steenstrips in Eindhoven.
  Terugbelverzoek

  Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen en graag persoonlijk door een van onze productspecialisten teruggebeld worden, vul dan onderstaand formulier in. We streven ernaar om binnen 1 (werk)dag contact met je op te nemen.

  Huizenexperts sinds 1867

  Gasloos geproduceerde steenstrip gevelpanelen schroef je direct - zonder lijm - op de buitenzijde van de gevelisolatie. Het kan in alle steden in Nederland en 365 dagen per jaar aangebracht worden. In nieuwbouw maak je met INpakt gevelpanelen het buitenspouwblad, in bestaande bouw is het de toplaag van de nieuwe gevelisolatie.

  Openingstijden

  maandag

  08.30 - 17.30 uur

  dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

  woensdag

  08.30 - 17.30 uur

  donderdag

  08.30 - 17.30 uur

  vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

  Contact

  INpakt BV
  Oudedijk 25
  3062 AC Rotterdam
  010 – 272 00 09
  info@INpakt.nl
  www.INpakt.nl

  KvK: 86151266