ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur

Renovatieprojecten

Inspirerende renovatieprojecten met INpakt gevelpanelen

Renovatie projectoverzicht

INpakt panelen schroef je vast en kan je 365 dagen per jaar aanbrengen, een aantal voorbeeld projecten ter inspiratie.

Schuurtje afgewerkt met INpakt panelen

Een schuur met INpakt-panelen

Een schuur kan je afwerken met hout, maar ook met ons INpakt gevelsysteem. Als je INpakt-panelen gebruikt dan ziet het er heel stevig en chique uit. En het grote voordeel is dat je geen onderhoud meer hoeft te doen.

Gevel afgewerkt met INpakt panelen

Een opbouw op een bestaande woning met INpakt panelen

Een opbouw op je woning is een slimme manier om extra ruimte te creëren zonder dat u hoeft te verhuizen. Dit is niet alleen een goede investering voor je huidige wooncomfort, maar kan ook de waarde van je woning verhogen. INpakt panelen zijn een goede keuze voor de afwerking van een opbouw, omdat ze sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. De panelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze aanpast kunnen worden aan de stijl van uw woning.

Renovatie INpakt gevelpanelen aanbrengen

De berging wordt warme comfortabele werkruimte

In veel woningen uit de jaren '70 zijn onverwarmde bergingen een onderdeel van de woning. Deze bergingen zijn vaak ongeïsoleerd en isoleren van de binnenzijde kost veel werkruimte. Door de buitenzijde van de berging te isoleren met INpakt panelen, kunt u een goede toevoeging aan uw woning creëren. Dit zal niet alleen bijdragen aan een betere isolatie van uw woning, maar ook de waarde van uw woning verhogen. Bovendien zijn INpakt panelen sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor de buitenzijde van een berging.

Zijmuur in de steigers zijmuurisolatie

Zijmuur na-isoleren

De zijmuur van deze woning stond op de planning voor renovatie en na-isolatie. Gekozen is voor een oplossing met EPS met INpakt panelen als afwerking. Deze combinatie is een efficiënte en kosteneffectieve manier om de isolatie van de zijmuur van de woning te verbeteren. EPS is een uitstekend isolatiemateriaal omdat het licht van gewicht is, makkelijk te verwerken en een goede isolatieprestatie biedt. INpakt panelen zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor de afwerking van de zijmuur.

Terugbelverzoek

Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen en graag persoonlijk door een van onze productspecialisten teruggebeld worden, vul dan onderstaand formulier in. We streven ernaar om binnen 1 (werk)dag contact met je op te nemen.

Reviews INpakt Gevelsystemen

Wat onze relaties zeggen

Buitenmuur isoleer je aan de buitenkant. Isolatie tegen de buitenkant van de muren zorgt voor een prettig warm huis en een lage energierekening. Je huis houdt de warmte veel beter vast, want er zit een dikke jas omheen.

milieu centraal logo

Milieu Centraal

Bij de bouw van mijn eigen SIP-gebaseerde huis had ik een grote frustratie: steenstrips lijmen is een ellende, het is duur en niet veilig bij brand. Mijn oplossing: INpakt panelen! INpakt panelen zijn brandveilig, betaalbaar en snel aan te brengen met schroeven.

Olivier Langejan review INpak Gevelpanelen

Olivier Langejan

Na jarenlange productontwikkeling van ons minerale, onbrandbare materiaal is INpakt de gedroomde toepassing. Mijn eigen nieuwbouwhuis wordt uiteraard gemaakt met INpakt panelen.

Krijn Leendertse, Allshield review INpak Gevelpanelen

Krijn Leendertse, Allshield

Huizenexperts sinds 1867

Gasloos geproduceerde steenstrip gevelpanelen schroef je direct - zonder lijm - op de buitenzijde van de gevelisolatie. Het kan in alle steden in Nederland en 365 dagen per jaar aangebracht worden. In nieuwbouw maak je met INpakt gevelpanelen het buitenspouwblad, in bestaande bouw is het de toplaag van de nieuwe gevelisolatie.

Openingstijden

maandag

08.30 - 17.30 uur

dinsdag

08.30 - 17.30 uur

woensdag

08.30 - 17.30 uur

donderdag

08.30 - 17.30 uur

vrijdag

08.30 - 17.30 uur

Contact

INpakt BV
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam
010 – 272 00 09
info@INpakt.nl
www.INpakt.nl

KvK: 86151266