ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur

Steenstrips raken los:

"Het regent gewoon naar binnen door afgevallen steenstrips"

De huizen in de wijk Opwierde-Zuid in Appingedam (provincie Groningen) hebben nieuwe buitengevels gekregen waar steenstrips op zijn geplakt. Deze steenstrips raken los waardoor ze scheuren veroorzaken of zelfs naar beneden vallen.

Steenstrips worden vaak toegepast, maar het lijmen van steenstrips is niet onder alle weersomstandigheden te doen. In Appingedam ging het goed mis. Het huis van Emine Zuur is in de zomer van 2019 versterkt. Al snel na oplevering merkt ze dat er een probleem is met de steenstrips: 'Binnen een week zaten de eerste strips los. Ik kon ze zo wegpakken. Je kon je hand tussen de strips steken. 'Door de gaten heeft water vrij spel. 'Het regent gewoon naar binnen. De isolatie wordt nat en dat begint te stinken', zegt Zuur. 'Ik ben bang dat ik later schimmel of vochtplekken krijg, want dat krijg je er niet zomaar uit.'

INpakt panelen schroef je vast en zouden dus een prima oplossing geweest zijn voor dit project in Appingedam. Als de woningbouwvereniging contact opneemt kunnen we een voorstel doen!

Bron: Lees het hele bericht hier op de website van RTV Noord.

Steenstrips raken los bij versterkte huizen Appingedam.
Terugbelverzoek

Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen en graag persoonlijk door een van onze productspecialisten teruggebeld worden, vul dan onderstaand formulier in. We streven ernaar om binnen 1 (werk)dag contact met je op te nemen.

Huizenexperts sinds 1867

Gasloos geproduceerde steenstrip gevelpanelen schroef je direct - zonder lijm - op de buitenzijde van de gevelisolatie. Het kan in alle steden in Nederland en 365 dagen per jaar aangebracht worden. In nieuwbouw maak je met INpakt gevelpanelen het buitenspouwblad, in bestaande bouw is het de toplaag van de nieuwe gevelisolatie.

Openingstijden

maandag

08.30 - 17.30 uur

dinsdag

08.30 - 17.30 uur

woensdag

08.30 - 17.30 uur

donderdag

08.30 - 17.30 uur

vrijdag

08.30 - 17.30 uur

Contact

INpakt BV
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam
010 – 272 00 09
info@INpakt.nl
www.INpakt.nl

KvK: 86151266