ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur

Spouwmuurisolalatie is niet altijd de beste isolatiemethode

Meer conflicten door spouwmuurisolatie: 'Ons huis is een grote gatenkaas'

De grootste isolatieadviseurs van Nederland hebben zich gespecialiseerd in het isoleren van de spouw. Voor huizen van na 1988 kan de spouw voldoende geïsoleerd worden om de woning energieneutraal te krijgen. De uitvoering daarvan gaat lang niet altijd goed.

Met de stijgende energiekosten zijn steeds meer mensen bezig om hun huis beter te isoleren. De uitvoering daarvan gaat lang niet altijd goed. De drie grootste rechtsbijstandsverzekeraars zien een stijging in het aantal juridische geschillen tussen consumenten en isolatiebedrijven. De verwachting is dat dit de komende tijd alleen maar verder zal toenemen. 

Verder lezen kan in dit onderzoek van RTL Nieuws. Zij vroegen gegevens op bij de drie grootste rechtsbijstandsverzekeraars in Nederland: DAS, ARAG en Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR).

Meer conflicten door spouwmuurisolatie.

Het isoleren van je gevel aan de buitenzijde heeft altijd de voorkeur, je voorkomt sowieso koudebruggen die je kan krijgen als je vanuit de binnenzijde isoleert. Naast de risico's van spouwmuur vullen vermijdt je ook de risico's op koudebruggen en vochtdoorslag; de gevolgen daarvan zijn groter dan je denkt.

De INpakt panelen in combinatie met EPS (Expanded Polystyrene isolatie, staat ook wel bekend als piepschuim) zorgt voor een probleemloze isolatie van alle woningen.

Terugbelverzoek

Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen en graag persoonlijk door een van onze productspecialisten teruggebeld worden, vul dan onderstaand formulier in. We streven ernaar om binnen 1 (werk)dag contact met je op te nemen.

Huizenexperts sinds 1867

Gasloos geproduceerde steenstrip gevelpanelen schroef je direct - zonder lijm - op de buitenzijde van de gevelisolatie. Het kan in alle steden in Nederland en 365 dagen per jaar aangebracht worden. In nieuwbouw maak je met INpakt gevelpanelen het buitenspouwblad, in bestaande bouw is het de toplaag van de nieuwe gevelisolatie.

Openingstijden

maandag

08.30 - 17.30 uur

dinsdag

08.30 - 17.30 uur

woensdag

08.30 - 17.30 uur

donderdag

08.30 - 17.30 uur

vrijdag

08.30 - 17.30 uur

Contact

INpakt BV
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam
010 – 272 00 09
info@INpakt.nl
www.INpakt.nl

KvK: 86151266