ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur

Bijzondere toepassing INpakt

Schuurtje met INpakt is goede oplossing, hadden we niet zelf bedacht

Wanneer je een product ontwikkelt, is het belangrijk om na te denken over de toepassingen ervan. Voor INpakt panelen hadden we in gedachten dat ze zouden worden gebruikt voor na-isolatie, nieuwbouwwoningen, dakopbouw en uitbouw. Echter, de koper heeft ze toegepast bij de isolatie van zijn schuur. Achteraf gezien is dit een zeer logische toepassing.

De INpakt panelen zijn een innovatieve oplossing voor gevelbekleding die eenvoudig aan de gevel bevestigd kunnen worden door ze vast te schroeven. Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gebruik van deze panelen voor het afwerken van een schuur:

  1. Gewicht: Niet elke tuin is geschikt voor het gewicht van traditionele bakstenen. INpakt panelen zijn lichter en daardoor een uitstekend alternatief voor situaties waarin het gewicht een probleem vormt.
  2. Installatiegemak: Terwijl metselen een gespecialiseerde vaardigheid is, zijn schroeven en zagen basisvaardigheden die vrijwel iedereen beheerst. Dit maakt het installeren van INpakt panelen toegankelijk voor een breder publiek.
  3. Onderhoud: In tegenstelling tot houten gevelbekleding, die regelmatig onderhoud vereist, zijn INpakt panelen onderhoudsarm.
  4. Hechting: Steenstrips kunnen moeilijk te verlijmen zijn op een ongeïsoleerde schuur. INpakt panelen bieden een betrouwbare oplossing voor dergelijke situaties.
  5. Weersbestendigheid: De installatie van INpakt panelen kan plaatsvinden in diverse weersomstandigheden, zoals in de winter of tijdens regenbuien, zonder nadelige gevolgen voor het eindresultaat.
  6. Elektrische bedrading: Indien je elektra door de panelen wilt laten lopen, kun je eenvoudig gebruikmaken van een gatenzaag met 1000 gaten om de benodigde openingen te creëren.

Kortom, INpakt panelen zijn een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme oplossing voor gevelbekleding, geschikt voor diverse toepassingen en situaties. Zoals voor het afwerken van een schuur.

Schuur met INpakt Gevelpanelen
Terugbelverzoek

Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen en graag persoonlijk door een van onze productspecialisten teruggebeld worden, vul dan onderstaand formulier in. We streven ernaar om binnen 1 (werk)dag contact met je op te nemen.

Huizenexperts sinds 1867

Gasloos geproduceerde steenstrip gevelpanelen schroef je direct - zonder lijm - op de buitenzijde van de gevelisolatie. Het kan in alle steden in Nederland en 365 dagen per jaar aangebracht worden. In nieuwbouw maak je met INpakt gevelpanelen het buitenspouwblad, in bestaande bouw is het de toplaag van de nieuwe gevelisolatie.

Openingstijden

maandag

08.30 - 17.30 uur

dinsdag

08.30 - 17.30 uur

woensdag

08.30 - 17.30 uur

donderdag

08.30 - 17.30 uur

vrijdag

08.30 - 17.30 uur

Contact

INpakt BV
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam
010 – 272 00 09
info@INpakt.nl
www.INpakt.nl

KvK: 86151266